Wireinspeksjon

 

Vi er eksperter på å avdekke skjulte feil og sikre optimal ytelse for dine løfte- og vinsjesystemer. Vår avanserte ultralydteknologi avslører korrosjon, brudd og andre defekter som ikke er synlige for det blotte øye. Med vår grundige inspeksjon kan du være trygg på at dine mobilkraner, traverskraner, lastebilkraner og andre wiretrekk fungerer sikkert og pålitelig.

Tjenesten inkluderer:

Ultralyd og inspeksjon:

Vi utfører grundige strekktester på bolter og kroker for å verifisere deres holdbarhet og bæreevne i både betong og trekonstruksjoner.

Profesjonell ekspertise:

Etter vellykket strekktesting gir vi detaljerte rapporter og sertifikater som bekrefter at dine installasjoner oppfyller gjeldende standarder og forskrifter.

Rapporter og anbefaling:

Vi tilpasser våre testprosedyrer i samsvar med spesifikke bransjekrav og individuelle behov, og sikrer at våre kunder får skreddersydde løsninger.

Hvorfor velge oss:Pålitelighet: Vi gir grundige og pålitelige inspeksjonstjenester for å sikre at dine løftesystemer oppfyller alle krav til sikkerhet og ytelse.


Ekspertise: Med vår dype bransjeerfaring og tekniske kompetanse kan du stole på at dine kraner og vinsjer er i gode hender.


Sikkerhet: Vår inspeksjon bidrar til å redusere risikoen for uventede feil og ulykker, og sikrer trygg drift av dine løfteutstyr.

Kontakt oss i dag for å planlegge din ultralyd inspeksjon og sikre at dine kraner og vinsjer fungerer optimalt og sikkert. Din sikkerhet er vår prioritet